Pergo tende

Pergo tende se najčešće koriste kad je potrebno natkriti prostor većih dimenzija, s minimalnim brojem stupova. Pergo tenda se razlikuje od bioklimatskih pergola po vrsti pokrivnog materijala. Dok bioklimatska pergola koristi alumijijska zakretna krilca, pergo tenda koristi vrstu platna, koje se klizanjem pomoću vodilica postavlja u poziciju zatvoreno-otvoreno. Pergo tende imamo kose ili ravne(izvana najsličnije bioklimatskim pergolama). Sve pergo tende su pokretane elektromotorom putem daljinskog. Tkanina uvijek ostaje savršeno zategnuta zahvaljujući plinskim oprugama, ugrađenim u vodilice.
Ako mislite da je vaš krovni prozor ili krov previše ravan za naše zatezne tende, Zero-gradi model je dizajniran da funkcionira pod bilo kojim kutom nagiba.  
 

Mogućnosti zatvaranja bočnih strana

STAKLENA STIJENA
Kaljeno, ekstra prozirno ili satinirano staklo, u kombinaciji s okvirom od obojenog aluminija. Sustav odvodnje kondenzata integriran u pergoli. Stakla nude smanjenje buke do 19 dB.
STAKLENA STIJENA
STAKLENA STIJENA
ZIP SCREEN
Sjenilo (zip-screen) služi kao zaštita od sunca, vjetra, komaraca, kiše. Sjenila se dijele na zip sjenila i sjenila sa sajlom. Sjenila sa sajlom su nešto povoljnija i prednost im je kad želimo zaštititi neki vertikalni otvor a nemamo nikakvu vertikalnu konstrukciju. Sva sjenila su pokretana elektromotorom na daljinski.
ZIP SCREEN
ZIP SCREEN
STAKLENA STIJENA SA INTEGRIRANIM SJENILOM

Kombinacija stakla i sjenila nudi prozračnost i privatnost. Stakla su klizajuća te se mogu otvarati po ljeti, a zimi nude hermetičku zatvorenost prostora. Sjenilo je odlično rješenje ljeti, kada stakla mogu biti otvorena a sjenilo nudi zaštitu od insekata.
STAKLENA STIJENA SA INTEGRIRANIM SJENILOM
STAKLENA STIJENA SA INTEGRIRANIM SJENILOM

Osvjetljenje

Blade LED
Pravokutna LED svijetla, integrirana unutar presječnih šipki. Garantirana je odlična distribucija svijetla na cijelu prostoriju.
Blade LED
Blade LED
RGB LED Trake
LED trake postavljaju se na krajnji rub strukture te se postiže odličan efekt po noći.
RGB LED Trake
RGB LED Trake
Perimetral LED
Pravokutna LED svijetla postavljaju se uz sami rub strukture.
Perimetral LED
Perimetral LED
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.