Ograde od lima

Ograde od lima su zapravo ograde napravljene od perforiranih limova, za razliku od kovanih ili inox ograda koje se izrađuju od raznih elemenata. Cijele ploče lima režu se ugrijanom plazmom koja doseže i preko 25.000 °C, ovim postupkom moguće je u limu izrezati uzorak po želji. Osim ograda i vrata mogu se izraditi i ostali elementi od lima, kao npr. zaštitne rešetke za prozore, balkonske ograde, razni elementi koji se koriste u kombinaciji sa kovanim ogradama kao i manje ukrasne predmete.

Velika prednost kod rezanja plazmom je mogućnost dobivanja bilo kojeg uzorka u ogradi, niste ograničeni elementima kao kod kovanih ili inox ograda pa su ideje za dizajn neograničene.
Iako se koristeći moderne CNC strojeve plazma rezanjem mogu rezati limovi debljine od 150mm, za izradu ograda i vrata obično se koristi lim debljine 10mm, ali po potrebi on može biti deblji ili tanji.

Ponudu ograda od lima pogledajte u Katalogu
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.