Staklene klizne stijene

STAKLENA KLIZNA STIJENA
Staklene klizne stijene moderan su i funkcionalan način kreiranja novih korisnih površina uz uživanje u beskonačnom pogledu. Ovaj praktičan sustav može se ugraditi na različitim lokacijama od terasa, balkona, pergola, lokala, ali i ugradnju u unutarnjim prostorima uz mogućnost otvaranja maksimalne površine pomoću kliznog sustava. 

BSW Sistem

Minimalna širina panela: 500 mm
Maksimalna širina panela: 800 mm
Maksimalna visina panela: 2500 mm sa staklom 8 mm debljine
Maksimalna visina panela: 3000 mm sa staklom 10 mm debljine
Debljina stakla: 8 ili 10 mm

PREDNOSTI
BSW sistem za balkonske klizne stijene – može se koristiti za zaštitu od vjetra i raznih vremenskih uvjeta, što znači da se uživanje u dodatnim vanjskim prostorima može produžiti nakon toplih ljetnih dana na prijelazna i hladnija godišnja doba.
Mogućnosti : Ovisno o zahtjevima, sustav se može isporučiti ili u potpuno staklenoj verziji s izloženim bočnim rubovima stakla (BSW-G) ili s potpuno uokvirenim pojedinačnim pločama (BSW-R).

 

HSW / FSW Sistem

Dodajte transparentnost i fleksibilnost svojim sobama. Gdje god su potrebni elegantni prijelazi iz jedne prostorije u drugu i gdje je naglasak na transparentnosti u otvorenom dizajnu privatnog i radnog okruženja, potpuno ostakljene klizne stijene predstavljaju idealan estetski dodatak.

PREDNOSTI
HSW / FSW sistemi mogu se fleksibilno prilagoditi širokom rasponu zahtjeva kupaca - bilo kao ravne, pod kutom ili elegantno zakrivljene konfiguracije. Ljepota sustava je u tome što podne vodilice nisu potrebne, što omogućuje korištenje jednog neprekinutog materijala za podove. HSW horizontalni sustavi kliznih stijena i FSW sklopivi sustavi kliznih stijena idealni su za svaku primjenu gdje je potrebna potpuna vidljivost. Bilo da je svrha povezivanje ili odvajanje, dodavanje sigurnosti, pružanje zvučne ili toplinske izolacije ili uklanjanje barijera, sustavi HSW / FSW kliznih stijena dostupni su u raznim konfiguracijama kako bi zadovoljili vaše zahtjeve dizajna. Osim toga, moguća je praktički bilo koja kombinacija nijansi i boja završne obrade hardvera - tako da se sustav može savršeno uskladiti.

 

Sliding floor

Praktičan klizni sistem s velikim staklenim površinama bez vertikalnih profila za zatvaranje bočnih strana pergola, balkona, terasa, verandi. Težina kliznih krila prenosi se na donju vodilicu odnosno ne opterećuje nosivu strukturu zbog čega je ovaj sustav idealan za zatvaranje terasa i trijemova te za kombiniranje s pergolama.
Sustav ima opciju otvaranja krila u lijevu ili desnu stranu što omogućava maksimalnu iskoristivost prostora. Donja vodilica visine od 6 do 21 mm unutar je propisanih dimenzija i ne predstavlja barijeru za osobe s invaliditetom. Mogućnost naknadne regulacije od 8 mm (± 4 mm).Ugradnjom ‘Sliding floor’ kliznih stijena bez vertikala stvara se pretpostavka za korištenje prostora tijekom sva četiri godišnja doba. Sistem je prikladan za privatne i komercijalne objekte.

Galerija

Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.