Dostava

Jedan od najvećih izazova našeg poslovanja uvijek je bila isporuka robe našim klijentima. Zbog toga smo odlučili riješiti taj problem za Vas pa tako da, na teritoriju cijele Republike Hrvatske nudimo dostavu, koja je u nekim slučajevima, i besplatna.

Naručenu robu ćemo nakon dogovora o plaćanju poslati Lagermaxom ili GLS-om ovisno o količini robe i lokaciji isporuke. Robu koju imamo na našim skladištima i koja je naručena do 12:00 sati šaljemo isti dan te je rok isporuke jedan radni dan. U slučaju da se radi o robi koju je potrebno naručiti tada rok isporuke iznosi od 5 do 7 radnih dana.

Za naše klijente na otocima isporučujemo robu po rasporedu vožnje Lagermaxa, pa ćete prilikom narudžbe biti posebno obaviješteni o roku isporuke.

U slučaju bilo kakvog zastoja, kašnjenja isporuke ili drugog problema, slobodno nas možete nazvati i mi ćemo odmah provjeriti status Vašeg paketa. Kod transporta uvijek postoji mogućnost da se dogodi neka izvanredna situacija no naši profesionalni kooperanti su vješti u rješavanju takvih problema, tako da možete biti sigurni da će roba stići na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Također posjedujemo i vlastita prijevozna sredstva, s kojima smo u mogućnosti u Rijeci i okolici (otok Krk) te u Istri obavljati prijevoz raznih ograda, portuna, profila i druge željezne robe. Ako ste na području Rijeke i okolnih mjesta a niste u mogućnosti sami organizirati prijevoz, kontaktirajte nas.