Staklene nadstrešnice

staklena nadstresnica
Klasični krovovi i nadstrešnice zbog svoje masivnosti i zatvorenosti su potisnuti iz svjetskih trendova moderne arhitekture i unutrašnjeg dizajna.
Staklo propušta svjetlost i energiju u Vaš prostor bez obzira na godišnje doba te se kao materijal pokazao puno boljim u toplinskoj izolaciji od običnih krovova i nadstrešnica. Izgled staklenih nadstrešnica je lagan i prozračan, ali one su itekako čvrste i otporne na sve vremenske uvjete.

Staklene nadstrešnice mogu biti na inox kvadratnim ili okruglim cijevima, željeznim kostrukcijama i slično, koje drže staklo u zraku te mu daju dojam prozirnosti i estetike. Arhitektonska rješenja sve više zahtijevaju ojačane konstrukcije.
Debljina stakla koja se koristi može biti u rasponu od 8mm-12mm, koje zatim obavezno mora biti kaljeno i laminirano.

Osim staklenih nadstrešnica koje možete pronaći u katalogu, po želji klijenta izrađujemo i nadstrešnice od drugih materijala (polikarbonatske ploče). Pogledajte kako izgledaju neke od nadstrešnica u fotogaleriji koja slijedi...
 

Ponudu nadstrešnica pogledajte u Katalogu nadstrešnica
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.