Inox mreže X - TEND

INOX MREŽE ZA OGRADE

X-TEND je model inox mreža od nehrđajučeg čelika koje su lagane, čvrste i prozračne. Mreže su izrađene od visoko kvalitetnih inox sajla i prstenova (kopča) koje se montiraju na inox stupove ili deblje inox kablove te zajedno čine strukturu koja je fleksibilna ali i jako stabilna. Specifičan dizajn mreže daje joj izuzetnu izdržljivost čak i pod jakim opterećenjima. Mreža je proizvod Njemačkog proizvođača CARL STAHL Architektur, te posjeduje sve Europske certifikate i ateste.
Dizajneri X-TEND mreže uspjeli su u tome da stvore strukturni element koji u isto vrijeme pruža sigurnost i estetiku. Kako i priliči jednom ovakvom proizvodu područja primjene su raznolika: mreža se koristi kao transparentna barijera u zoološkim vrtovima, na građevinskim projektima, kao ispuna ograda, zaštita od pada na fasadama i garažama, za odvajanje prostora te kao dekoracija i element umjetničkih instalacija. Posebno impresionira mreža kada se koristi kao ispuna u ogradama ili kao samostojeći element. Na zidovima i fasadama idealni su kao pomoć biljkama penjaćicama u stvaranju tzv. “zelenih fasada”.
 

Mreža se može izraditi u bilo kojoj dimenziji prema narudžbi klijenta. Sajle od kojih se izrađuje mreža može biti u standardnim debljinama od 1 mm, 1,5 mm, 2 mm i 3 mm. Mreže su izrađene od inoxa kvalitete AiSi 316. X-TEND se izrađuje po mjeri za svaku pojedinačnu primjenu. Skoro pa nema ograničenja što se tiče duljine i širine mreže. Postoje tri moguća smjera oka mreže u odnosu na okvir: horizontalno, okomito, dijagonalno.
Izbor smjera temelji se na sljedećim kriterijima:
Arhitektonski i vizualni aspekti, tehnika montaže neophodna za uklapanje u geometriju rubova, sigurnosni zahtjevi, strukturni zahtjevi.

 

Mogućnosti primjene

Ograde
Sigurnost i osvjetljenje
Ograde
Ograde
Sigurnost
Sigurnosna mreža uz stepenice, zaštita fasade ...
Sigurnost
Sigurnost
Fasade
Dizajn fasade, ozeljenjavanje fasade, sigurnost fasade
Fasade
Fasade
Ozelenjavanje
Zelene fasade
Ozelenjavanje
Ozelenjavanje
Pregrade za Zoološke vrtove
Maksimalna sigurnost
Pregrade za Zoološke vrtove
Pregrade za Zoološke vrtove

Dodatne opcije

X-TEND 2

X-TEND 2 kao sustav ispune ograde sastoji se od X-TEND mreže prekrivene okvirom sa kabelima od nehrđajućeg čelika od 1,5 mm ili 2,0 mm i različitih veličina oka, a najčešće se koriste mreže od 40 do 80 mm. Okviri izrađeni od nehrđajućeg čelika promjera cijevi 21,3 mm i debljine stijenke 2 mm izrađuju se u pravokutnoj izvedbi i u obliku paralelograma za stepenice.
Obično s kutom nagiba od 25 do 35 °. Posebni oblici mogući su na zahtjev.
X-TEND 2
X-TEND 2
X-TEND 3

Mreže X-TEND koje se sastoje od užadi od nehrđajućeg čelika 1,5 mm ili 2,0 mm i veličine oka od 25 do 80 mm drže se u okvirima izrađenim od laserski obrađenih proreznih profila. Profili s prorezima dostupni su s okruglim poprečnim presjekom promjera 21,3 mm i 26,9 mm, kao i kvadratni profili 20x20 mm i 30x30 mm. Potpuno pokriveni okviri izrađuju se po mjeri prema zahtjevima kupaca.
X-TEND 3
X-TEND 3
BOJE

X-TEND s obojenim kabelima od nehrđajućeg čelika sa slojem polimera u promjeru užeta 1,5 / 2,0 / 3,0 mm.
Kopčice se mogu naručiti sa završnom obradom od prirodnog inoxa ili zacrnjene. Standardne boje sa zaliha, kako slijedi (bilo koja RAL boja dostupna na zahtjev) : crvena, zelena, plava, zlatna, bijela, crna.
BOJE
BOJE

Komplet CXS Mreže - spreman za montažu


Mnoge vrste ograda mogu se brzo i jednostavno postaviti uz CXS komplet opreme. Kompleti CXS dostupni su u duljinama od 5, 10, 15, 20 i 25 m i mogu biti na visini od 720 mm ili 960 mm. Može se naručiti kao kompletan komplet s priborom za montažu. Visine polja mogu se postići podešavanjem kuta otvaranja mreže od 50 - 70°.  
X-TEND CXS moguće je naručiti i u večim količinama, odnosno po 100m i 150m u roli. 
Dostupno u različitim visinama za različite potrebe gradnje. Korištenje ove mreže odgovara svim potrebama i dimenzijama ograda.

Ponudu inox mreža pogledajte u Katalogu 
Sve proizvode Njemačkog proizvođača CARL STAHL Architektur, pogledajte Ovdje 
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.