Bioklimatske pergole

BIOKLIMATSKE PERGOLE
Bioklimatske pergole Gibus nude Vam stalnu dobrobit u promjenjivim vremenskim uvjetima, uz minimalnu potrošnju energije. Tajna leži u lamelama koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Uvijek se mogu prilagoditi svim vremenskim uvjetima. Opremljene fotonaponskim panelima za pretvaranje sunčeve svjetlosti u izvor proizvodnje energije. Lamele se skupljaju omogućujući potpunu kontrolu i oslobađajući prostor i direktan pogled u nebo. Kada su zatvorene, pergole pružaju zaštitu od kiše koja teče u ugrađene odvodne cijevi. Lamele mogu biti i otvorene na pola, kako bi stvorile ugodan lagani povjetarac i blokirali izravnu sunčevu svjetlost. Sve bioklimatske pergole su pokretane elektromotorom na daljinski. 
 
Kada su lamele zatvorene, pružaju potpunu zaštitu od kiše, a kišnica otječe u ugrađene odvodne cijevi.
2023. Godine postali smo ovlašteni zastupnici talijanske firme GIBUS, jednog od vodećih europskih proizvođača pergoli i sjenila. Više o pergolama možete saznati posjetivši naš izložbeni salon u Rijeci ili veliki GIBUS, izložbeni salon u Padovi (ITA). Posjeta Gibus salona je moguća samo uz ranije ugovoreni termin.

Mogućnosti zatvaranja bočnih strana

STAKLENA STIJENA
Kaljeno, ekstra prozirno ili satinirano staklo, u kombinaciji s okvirom od obojenog aluminija. Sustav odvodnje kondenzata integriran u pergoli. Stakla nude smanjenje buke do 19 dB.
STAKLENA STIJENA
STAKLENA STIJENA
ZIP SCREEN
Sjenilo (zip-screen) služi kao zaštita od sunca, vjetra, komaraca, kiše. Sjenila se dijele na zip sjenila i sjenila sa sajlom. Sjenila sa sajlom su nešto povoljnija i prednost im je kad želimo zaštititi neki vertikalni otvor a nemamo nikakvu vertikalnu konstrukciju. Sva sjenila su pokretana elektromotorom na daljinski.
ZIP SCREEN
ZIP SCREEN
STAKLENA STIJENA SA INTEGRIRANIM SJENILOM

Kombinacija stakla i sjenila nudi prozračnost i privatnost. Stakla su klizajuća te se mogu otvarati po ljeti, a zimi nude hermetičku zatvorenost prostora. Sjenilo je odlično rješenje ljeti, kada stakla mogu biti otvorena a sjenilo nudi zaštitu od insekata.
STAKLENA STIJENA SA INTEGRIRANIM SJENILOM
STAKLENA STIJENA SA INTEGRIRANIM SJENILOM
Ponudu modela bioklimatskih pergola, pogledajte u Katalogu

Osvjetljenje

Blade LED
Pravokutna LED svijetla, integrirana unutar krovnih lamela. Garantirana je odlična distribucija svijetla na cijelu prostoriju.
Blade LED
Blade LED
RGB LED Trake
LED trake postavljaju se na krajnji rub strukture te se postiže odličan efekt po noći.
RGB LED Trake
RGB LED Trake
Perimetral LED
Pravokutna LED svijetla postavljaju se uz sami rub strukture.
Perimetral LED
Perimetral LED
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.