Uređenje ravnog krova

uredenje ravnog krova
Kod današnje moderne arhiktekture, manje više svi detalji uređenja kuće i okučnice su dovedeni do savršenstva, a ponuda materijala i elemenata za uređenje je beskonačna. Sve osim krovnih terasa. Krovne terase su ostale potpuno neuređene i koriste se uglavnom za smjestaj vanjskih jedinica za grijanje i sl. Uz dobro planiranje i izbor odgovarajučih materijala, krovna terase sa može prenamjeniti u najeksluzivniji dio vašeg objekta i postati prostor koji će te koristiti u svim godišnjim dobima. Uređenje krovnih terasa je posebno interesantno u višestambenim objektima, gdje stanovi na najvišljem katu imaju direktan pristup krovu i ne utječu na kvalitetu življenja ostalih stanara. 
Prosječne površine krovnih terasa se kreču između 80 i 120m2.Sve kreće od dobro isplanirane konstrukcije deckinga tj. novog poda. Tu treba voditi računa o vrsti samog deckinga, montaži pergola, jakuzia, tuševa, kuhinja... Također bitna stvar je i sama ograda krovne terase kao i sam pristup terasi. U ponudi su različite vrste stubišta kao i liftovi, a kod ograda se obično izbor svede na staklene ili ograde s inox mrežama, ali i sve drugo je izvodljivo.Nakon izbora tih detalja, kreće se sa izborom zaštita od pogleda susjeda. Moguće su zaštite raznorazni drvenim letvama, gabionima, platnima, a najpopularnije su izvedbe sa živim biljkama. Tu imamo u ponudi već ozelenjene pregradne panele sa jasminom ili bršljanom koje smo dve-tri godine uzgajali u našim pogonima, a sve kako bi investitori bili u mogučnosti odmah dobiti traženu privatnost.

uređenje krovne terase
BIOKLIMATSKA PERGOLA
Izbor odgovarajuće pergole kao i njenog ostakljenja ili zasjenjenja će uvelike definirati vrijeme koje provodite pod njom. Sunce, kiša, snijeg ili vjetar, neće biti prepreka nesmetanom boravljenju na krovu i uživanju u pogledu. Ovisno o statici krovne armirano-betonske ploče, moguće je postaviti od manje hidromasažne kade do relativno ozbiljnog bazena. I na kraju, da bi uživanje na terasi bilo maksimalno iskorišteno, izbor roštilja ili cijele kuhinje je kao šlag na torti. Ponudu svih materijala, nudimo kao generalni distributeri renomiranih europskih proizvođača ili putem većeg broja provjerenih kooperanata. Nudimo uslugu projektiranja, elektro radove, vodoinstalaterske radove, bravarske radove, vrtlarske radove, dobavu i ugradnju svi potrebnih materijala, a sve po sistemu ključ u ruke.

Galerija

Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.