Inox ograde

U našoj ponudi inox ograda smo se posvetili modelima koji se sklapaju bez varenja. Montažni sistem i nije neka novina na našem tržištu, ali zbog prijašnjih visokih cijena elemenata, taj sistem se nikada nije ozbiljno proširio. Danas je situacija drugačija, cijene inox elemenata su se približile cijenama kovanih elemenata.

U ponudi imamo preko tri tisuće raznih inox elemenata i sve to u kvaliteti inoxa AiSi 304 ili AiSi 316 (kvaliteta koja je obavezna u blizini mora). Završna obrada je obično mat ili satinirano (brušeno na granulaciju 320) ili brušeno do visokog sjaja (mirror polished).

Trenutačno, AISI 304 je najraširenija vrsta nehrđajućeg čelika na svijetu i predstavlja oko 50% sveukupne svjetske potrošnje nehrđajućeg čelika. Naime, većina proizvoda koje se svakodnevno koriste kao što su pribori za jelo, lonci ili sudoperi su napravljeni od takvog materijala. Bez obzira na to, bitno je znati kako čelik oznake AISI 303 ili 304 mogu biti podložni koroziji kada se ugrađuju u blizini mora ili bazena. Isto tako, velika zagađenost zraka također može utjecati na jačinu anti-korozivne zaštite materijala.

U gore navedenim situacijama preporučuje se korištenje inoxa oznake AISI 316. Kako bi osigurali da inox održi svoja anti-korozivna svojstva bitno je da inox prilikom obrade i rukovanja ne dolazi u dodir sa prašinom i ostacima koji su nastali prilikom obrade drugih materijala od željeza.

Cijeli sistem je razrađen kako za profesionalne majstore i radione tako i za majstore amatere i kućnu izradu. Posebnost našeg sistema je što ne iziskuje varenje ni specijalne alate. Nema potrebe za brušenjem tj. poliranjem. Inox ograda se sklapa direktno na Vašem objektu i samim time znatno štedite vrijeme potrebno za odlaske na izmjere, radionički rad i slično.

Sve kupljene inox elemente dostavljamo na Vašu kućnu adresu bez dodatnih troškova i to na cijelom teritoriju Republike Hrvatske bez obzira na vrijednost kupljene robe i sve to u roku od pet radnih dana.
 

Ponudu inox programa pogledajte u Katalogu
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.