okviri za mreže (pletiva) za ograde

FRAMEWORKX XT 1 

FRAMEWORKX ujedinjuje INOX X-TEND mreže i okvire na različite načine. Najčešća primjena ovakvih gotovih okvira je za ispunu ograde ili za zaštitu od pada.  
Glavna karakteristika sustava FRAMEVORKX XT 1 je mogućnost ugradnje X-TEND INOX mreže na Vaše okvire. Gotovo pa ne postoje ograničenja dimenzija i oblika koji se mogu postići X-TEND mrežom. Bilo da se radi o okruglom, pravokutnom, 3D ili nekom drugom obliku, mi proizvodimo mrežu i prema želji montiramo na Vaš okvir. Prilikom krojenja mreže uzimamo u obzir način pričvršćivanja ili rupe za pričvršćivanje, već izrađene na okvirima, tako da se montaža može izvršiti brzo i ekonomično. Alternativno, držači okvira iz naše linije proizvoda FRAMEWORKX također su dostupni za različite promjere cijevi i geometrije profila.

inox okviri za ograde

XT2 

Sustav okvira FRAMEWORK XT2, kao ispuna za ograde, je sastavljen od INOX okvira promjera Ø21,3 mm ili  Ø26,9 mm. Jedva primjetan u svojoj jednostavnosti i transparentnosti, XT2 se neprimjetno integrira uz objekt i ostavlja potreban prostor za djelovanje, a kao zaštita od pada ujedno osigurava potrebnu sigurnost prilikom korištenja konstrukcije.
Na zahtjev se mogu realizirati i veći presjeci profila. S odgovarajućim držačima okvira iz linije proizvoda FRAMEWORKX, okviri se mogu montirati na konstrukciju ograde bez  puno napora, bilo u novim ili postojećim zgradama.
 

okviri za ograde u bojama


XT3

XT3 FRAMEWORKX je sistem koji ima okvire s prorezima, unutar kojih je fiksirana X-TEND mreža. Na vanjskom okviru se ne vidi montažna sajla kao na XT1 i XT2 FRAMEWORKX sustavima, što ga čini unikatnim proizvodom.
Osim klasične površine boje od nehrđajućeg čelika, moguć je i premaz u boji u gotovo svim RAL tonovima. Može se bojati samo okvir ili okvir zajedno s mrežom. 

drveni okvir za ograde od inoxa


XT4 – Kombinacija drvo - inox mreža

Elegantan i prirodan – karakteristike koje kombinira sustav drvenog okvira FRAMEWORKX XT4. Zakrivljeni oblik mreže X-TEND pametno je kombiniran s prirodnim vlaknima masivnog hrastovog profila. Kombinacija koja zrači toplinom i sigurnošću u isto vrijeme. Zbog individualnog rasta prirodnog proizvoda, svaki je okvir jedinstven i posebno privlači pažnju vašeg građevinskog projekta. S dodatkom XT4 proširujemo našu ponudu sustava okvira, posebno za unutarnje ili zaštićene vanjske primjene.

FRAMEWORKX BOJE
FRAMEWORKX linija proizvoda koristi dva različita procesa bojanja. XT3 mreža nestaje unutar okvira, stoga se okvir može obojiti zajedno s mrežom u procesu plastifikacije. Za XT1, XT2 i XT4 vrstu okvira, mreža je obojana posebnim kemijskim procesima odvojeno od okvira. To je neophodno jer bi se boja mogla oljuštiti prilikom montaže i na kontaktnim točkama između okvira i mreže.
FRAMEWORKX BOJE
FRAMEWORKX BOJE
NOSAČI OKVIRA
U ponudi imamo preko 15 vrsta nosača okvira, za okrugle ili kvadratne okvire. Kako bi se olakšala montaža, moguće je naručiti okvire sa nosačima koji su već montirani na profil okvira. Nosače je moguće obojati u željeni RAL, kako bi odgovarao boji okvira ili INOX mreže.
NOSAČI OKVIRA
NOSAČI OKVIRA
SIGURNOST
Proizvodnja mreže X-TEND podliježe čestom testiranju i redovito je kontrolira vanjski institut za ispitivanje. To uključuje redovite testove udara i opterećenja na mreži kako bi se dokazala njihova prikladnost kao zaštita od pada.
SIGURNOST
SIGURNOST
Ponudu FRAMEWORKX pogledajte u Katalogu 
Copyright © 2024. TTM Trgovina d.o.o. | Centar Ograda, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.