TTM Trgovina d.o.o. | Centar ograda +385 (51) 648-011

info@ttm.hr

Nadstrešnice

Staklene nadstrešnice

Klasični krovovi i nadstrešnice zbog svoje masivnosti i zatvorenosti su potisnuti iz svjetskih trendova moderne arhitekture i unutrašnjeg dizajna. Staklo propušta svjetlost i energiju u Vaš prostor bez obzira na godišnje doba te se kao materijal pokazao puno boljim u toplinskoj izolaciji od običnih krovova i nadstrešnica. Izgled staklenih nadstrešnica je lagan i prozračan, ali one su itekako čvrste i otporne na sve vremenske uvjete.
Staklene nadstrešnice mogu biti na inox kvadratnim ili okruglim cijevima, željeznim kostrukcijama i slično, koje drže staklo u zraku te mu daju dojam prozirnosti i estetike. Arhitektonska rješenja sve više zahtijevaju ojačane konstrukcije. Debljina stakla koja se koristi može biti u rasponu od 8mm-12mm, koje zatim obavezno mora biti kaljeno i laminirano.

Ponudu nadstrešnica pogledajte u

Katalogu nadstrešnica
Osim staklenih nadstrešnica koje možete pronaći u katalogu, po želji klijenta izrađujemo i nadstrešnice od drugih materijala (polikarbonatske ploče). Pogledajte kako izgledaju neke od nadstrešnica u fotogaleriji koja slijedi...