TTM Trgovina d.o.o. | Centar ograda +385 (51) 648-011

info@ttm.hr

LED rasvjeta za ograde

LED rasvjeta

kao tehnologija postoji još od 60-ih godina 20. stoljeća. Zbog svoje kompaktne veličine LED-ice su se prvo koristile kao malene lampice na električnim uređajima, a razvojem tehnologije počele su se koristiti u razne svrhe kao npr. za automobile, fotoaparate, prometnu signalizaciju pa naposljetku i za osvjetljavanje prostora zamjenjujući pritom klasične žarulje sa užarenom niti.
Našu LED rasvjetu moguće je ugraditi na rukohvate ili na stupove inox ograda. Ugradnjom LED rasvjete na rukohvate povećavate sigurnost ali i estetski dojam Vaše ograde. Stubišta su pogotovo crne točke za nezgode, pa se velika pažnja mora posvetiti kako bi se osiguralo da su pravilno osvijetljena. Ravnomjerno osvijetljene stepenice osiguravaju siguran uspon i silazak. Svjetlo koje osvjetljava s gornje strane čini kratke meke sjene i osigurava da svaka stepenica bude jasno identificirana i razlikovana od sljedeće. LED trake se ugrađuju direktno u inox rukohvate tako da nema neurednih žica ili rasvjetnih tijela koji narušavaju cjelokupni izgled.

Ponudu LED rasvjete pogledajte u

Katalog LED rasvjete
LED rasvjeta ima mnoge prednosti u odnosu na klasične i flourescentne (neonske) žarulje: LED lampe postižu punu jačinu odmah prilikom uključivanja a često paljenje/gašenje LED rasvjete ne utječe na njen životni vijek. Najveće prednosti sigurno su drastično manja potrošnja elektične energije (6 puta manja za istu jačinu svjetlosti u odnosu na klasične žarulje) te duži životni vijek (25.000 radnih sati u odnosu na 1000 radnih sati za klasičnu žarulju ili 10.000 radnih sati za flourescentnu lampu). Naše LED trake su također potpuno vodootporne te prigodne za unutarnju ili vanjsku upotrebu.
Moguća je i kombinacija sa staklenim ogradama za još spektakularnije rezultate, a neke od ideja za korištenje LED rasvjete u ogradama možete pogledati u galeriji: