TTM Trgovina d.o.o. | Centar ograda +385 (51) 648-011

info@ttm.hr

Kovane ograde

Kovane ograde

su dio naše tradicije i nasljeđa te ih mi u TTM Trgovini nastojimo izraditi u što izvornijem stanju. Pod pojmom kovane ograde smatramo sve balkonske ograde, zidne ograde, velika i mala kovana vrata (kovani portun, lesa), te zaštitne rešetke za prozore i ulazna vrata. Takve ograde se izrađuju spajanjem kovanih elemenata postupkom varenja. Nakon što je ograda poprimila svoj konačni izgled šalje se na vruće cinčanje kako bi se zaštitila od ruzine kao posljedica vanjskih utjecaja. Za kraj se ograda boji i dodatno uređuje patinom, prema želji naručitelja, te se montira na objekt.
Kovane ograde se gotovo uvijek izrađuju prema dimenzijama i dizajnu naručitelja, pa stoga ne postoji univerzalna cijena neke ograde po metru dužnom ili nekih vrata po metru kvadratnom.

Ideje za dizajn možete potražiti pod

Ideje za kovane ograde

Kovani elementi

U ponudi imamo preko dvadeset tisuća raznih kovanih elemenata od kojih je moguće izraditi nebrojene kombinacije kovanih ograda. Osim kovanih elemenata u ponudi imamo i puno vrsta šipkastog materijala (šipki, cijevi, rukohvata i sl.).
Sve kupljene elemente dostavljamo na Vašu kućnu adresu, bez dodatnih troškova i bez obzira na vrijednost, na cijelom teritoriju Republike Hrvatske o čemu više možete saznati Ovdje ...
Veliki broj bravara se uvjerilo u našu pouzdanost, te osim same kupovine kovanih elemenata, koriste i naš izložbeni salon kako bi svojim klijentima mogli dočarati sve mogućnosti izrade kovanih ograda.

Cjelokupnu ponudu elemenata potražite pod

Ponuda kovanih elemenata
Osnovi cilj nam je svojim klijentima, bilo da su oni bravari ili kupci završnog proizvoda, pružiti što bolju uslugu i kvalitetu uz razumnu cijenu.

Antikorozivna zaštita

Sve ograde, velika i mala vrata, zaštitene rešetke koje se montiraju na vanjskim djelovima objekta obavezno se vruće cinčaju što predstavlja jedinu pravu zaštitu takve ograde. Više o antikorozivnoj zaštiti pročitajte Ovdje ...