TTM Trgovina d.o.o. | Centar ograda +385 (51) 648-011

info@ttm.hr

25 June 2019
 June 25, 2019
Kategorija Vijesti

X-TEND je model inox mreža od nehrđajučeg čelika koje su lagane, čvrste i prozračne. Mreže su izrađene od visoko kvalitetnih inox sajla i prstenova (kopča) koje se montiraju na inox stupove ili deblje inox kablove te zajedno čine strukuturu koja je fleksibilna ali i jako stabilna. Specifičan dizajn mreže daje joj izuzetnu izdržljivost čak i pod jakim opterećenjima. Mreža je proizvod Njemačkog proizvođača CARL STAHL Architektur, te posjeduje sve Europske certifikate i ateste.

Dizajneri X-TEND mreže uspjeli su u tome da stvore strukturni element koji u isto vrijeme pruža sigurnost i estetiku. Kako i priliči jednom ovakvom proizvodu područja primjene su raznolika: mreža se koristi kao transparentna barijera u zoološkim vrtovima i građevinskim projektima. Posebno impresionira mreža kada se koristi kao ispuna u ogradama ili kao samostojeći element. Na zidovima i fasadama idealni su kao pomoć biljkama penjaćicama u stvaranju tzv. “zelenih fasada”.

Mreža se može izraditi u bilo kojim dimenzijama, to znači da se u bilo kojem smjeru mreža može produžiti jednostavim spajanjem, i to neće narušiti stabilnost cjelokupne mreže. Sajle od kojih se izrađuje mreža može biti u standardnim debljinama od 1 mm, 1,5 mm, 2 mm, 3 mm i 4 mm. Mreže su izrađene od inoxa kvalitete AiSi 316.

Pogledajte ponudu inox mreža u

Katalog X-TEND

Comments are closed.