TTM Trgovina d.o.o. | Centar ograda +385 (51) 648-011

info@ttm.hr

Dostava

Jedan od najvećih izazova našeg poslovanja uvijek je bila isporuka robe našim klijentima. Zbog toga smo odlučili riješiti taj problem za Vas pa tako na teritoriju cijele Republike Hrvatske i Slovenije* imamo besplatnu dostavu bez obzira na količinu naručene robe !

Naručenu robu ćemo nakon dogovora o plaćanju poslati Lagermaxom, GLS-om ili HP ekspresom ovisno o količini robe i lokaciji isporuke. Robu koju imamo na našim skladištima i koja je naručena do 12:00 sati šaljemo isti dan te je rok isporuke jedan radni dan. U slučaju da se radi o robi koju je potrebno naručiti tada rok isporuke iznosi od 5 do 7 radnih dana.

Za naše klijente na otocima isporučujemo robu po rasporedu vožnje Lagermaxa, pa ćete prilikom narudžbe biti posebno obaviješteni o roku isporuke.

* NOVO - Od sada sve naše artikle besplatno dostavljamo i u Sloveniju. Jedino ograničenje je dužina šipkastog materijala do 3m. Dostava je besplatna bez obzira na količinu i vrijednost naručene robe.

* NOVO - Odslej vse naše proizvode brezplačno dostavljamo tudi v Slovenijo brez omejitev na količino in vrednost naročila. Edina omejitev je dolžina proizvoda in znaša 3 metre.

U slučaju bilo kakvog zastoja, kašnjenja isporuke ili drugog problema, slobodno nas možete nazvati i mi ćemo odmah provjeriti status Vašeg paketa. Kod transporta uvijek potstoji mogućnost da se dogodi neka izvanredna situacija no naši profesionalni kooperanti su vješti u rješavanju takvih problema, tako da možete biti sigurni da će roba stići na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Također posjedujemo i vlastita prijevozna sredstva, s kojima smo u mogućnosti u Rijeci i okolici (otok Krk) obavljati prijevoz raznih ograda, portuna, profila i druge željezne robe. Ako ste na području Rijeke i okolnih mjesta a niste u mogućnosti sami organizirati prijevoz, kontaktirajte nas.